6 modernih haljina idealnih za tople ljetne dane

0

Lijepo vrijeme i topli dani će vas natjerati da razmislite o novim komadima odjeće koje biste trebali što prije da nabavite. Inspiraciju pronađite u modernim modelima poput haljina sa cvjetnim printom ili A kroja i bojama koje nikada ne izlaze iz mode.

Mala crna šupljikava haljina


Haljina koja izgleda kao da je napravljena od korzeta i suknje A kroja sa svojim šupljikavim detaljima izgleda razigrano te je možete nositi i danju i noću. U kombinaciji sa ravnim baletankama idealna je za popodnevni ručak, a za večernji izlazak iskombinujte je sa stileto štiklama.

Cvjetni print


Nježne pastelne boje oslikane na bijeloj tkanini garancija su da ovaj cvjetni uzorak nimalo ne liči na stare zavjese vaše bake. Neka ova romantična haljina bude vaš izbor za posao, šetnju, ali i za romantičnu večeru udvoje.

Haljina na tufne


Strukirana haljina koja prati liniju vašeg tijela te se od struka širi prema dole pomoći će da prikrijete i najveće nedostatke. Print nadahnut tufnama pružiće vam sofisticiran izgled.

Smaragd zelena haljina


Ova predivna haljina boje najljepšeg smaragda pruža beskrajne mogućnosti za kombinovanje. Tokom dana je nosite sa klasičnim sandalama, a za večernju varijantu izaberite sandale sa platformom. Možete je nositi u mnogobrojnim prilikama, a uvijek će zadiviti sve prisutne.

Haljina na preklop


Jedan od najpopularnijih modela tokom ljetne sezone, haljina na preklop odlična je iz više razloga: osim što je veoma udobna, ona vam može pomoći i da izgledate više i vitkije, zahvaljujući svom podesivom pojasu. Idealna je za sve tipove građe, a posebno je dobra opcija za nešto niže dame.

Mala bijela haljina sa cvjetnim printom


Ova izuzetno ženstvena haljina na najbolji način će definisati vaš struk te sakriti sve potencijalne nedostatke. Dužina tik ispod koljena i zatvoreni dekolte čine je savršenom za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info