Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Vi ste u jednoj moćnoj i pokretnoj fazi. Novi poslovi i šanse se otvaraju, malo na sreću, malo spletom okolnosti, malo vašim zaslugama iz prethodnog perioda. Da li to znači da vam je super i divno što se posla tiče? Ma jok, u suštini ne znate gdje udarate i ne znate gdje ćete i šta ćete prije.

U ovoj sedmici ima svega – i nervoze i teških dogovora i papiroloških i administrativnih problema i saplitanja i prepreka. Funkcionisaćete „na cimanje“, ali ćete uporno gurati, dalje i dalje. I samo naprijed.

Ljubav. Bilo bi divno kada biste u ovoj sedmici uspjeli da napravite pokoji kompromis sa voljenom osobom, ali nešto ne izgleda da će to biti slučaj. Ono što je primjetno jeste da vi sada radite, funkcionišete i ponašate se onako kako vama odgovara (ili kako ste zbog posla primorani), a ako se drago biće uklopi u to – super.

Ako se ne uklopi, pa šta da mu radite? Međutim, ne treba zaboraviti da i vaš partner ima poprilično izražen ego i da se lako može dogoditi da se ozbiljno pobuni zbog vašeg zanemarivanja.

Slobodne Vodolije, sve i svašta se dešava, ali kad saberete i oduzmete, na kraju, ništa konkretno.

Hrana. Ako umijete da se kontrolišete i ako se trudite da svaki vaš obrok bude ukusan, ali u isto vrijeme i hranjiv i uravnotežen, napravićete najbolji mogući potez u ovoj sedmici. U suprotnom, okrenućete se većim količinama hrane, slatkišima…

Novac. Novac samo prolijeće. Dolijeće i odlijeće.

Zdravlje. Saobraćaj, povrede, glavobolje, sinusi, prehlade, problemi sa kičmom…

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info