Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Vaš vladar Mars se smjestio u polje obaveza i dužnosti i neće odatle sve do januara naredne godine. Ako vam se čini da vam se život pretvorio u posao – ma ne čini vam se. A bar da je taj posao lagan, kao što nije, pa da i imate čemu da se radujete.

Ovako – drage Škorpije, spremite se da rmbate punom parom. I da pitate da li ima još. U stvari, ni ne morate da pitate, posao i obaveze će samo dolaziti, a vi se snalazite kako znate i umijete. Je li ova sedmica teška? Jeste, ne morate ni da pitate.

Ljubav. Vaš ljubavni život, Bog otac ne može da rasplete ovih dana. Vi čas krećete, čas stajete, čas gorite, čas ste hladni k’o špricer, čas ste puni optimizma, čas se zarozate, povučete, ućutite ili, još gore, svađate.

Ako ćemo pravo, u boljoj situaciji nije ni vaše voljeno biće, tako da ste prilično jednaki u ovoj sedmici. I šta može od svega ovoga da izađe? Pa, vjerovatno jedno veliko ništa. Niti ste riješili niti ste poboljšali – tako oboje tapkate u mjestu i čekate šta će biti dalje.

Slobodne Škorpije, kad biste imali čarobni štapić, vi biste tako slatko mahnuli njime i riješili svoj emotivni status. A da, nemate ga. Onda ništa.

Hrana. Povećanje apetita od samog početka sedmice. Ipak, potrudite se da budete oprezniji u ovim danima, da provjeravate ispravnost namirnica, da ih dovoljno termički obrađujete, jer lako stoji mogućnost da pokvarite stomak.

Novac. Novac dolazi, novac odlazi. I tako ukrug.

Zdravlje. Vi morate nadalje da striktno vodite računa o svom zdravlju. Tu kompromisa nema. Morate da jedete kako treba, da vježbate, da pokušavate da sačuvate svoj duševni mir. U suprotnom, neće biti dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info