Rak: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Sve u vezi posla vas bode u mozak. A najviše vas bodu nadređeni, autoriteti (pravi ili lažni) –  gurkaju vas, ćuškaju, treniraju strogoću, nametnuli su vam sto i jednu obavezu i odgovornost da ne možete da udahnete kako treba. A na sve ovo, vama uopšte nije do posla i do cimanja.

Malo se dignete pa se opet uljuljkate i samo rutinski odrađujete, bez pravog vašeg, kompletnog uključivanja. U ovoj sedmici vam je sve teško i sve vas nervira. I svi vas nerviraju. I sve vas sapliće. Izguraćete, niste ni vi mačiji kašalj.

Ljubav. Zaista je nejasno ko bi mogao da vaš ljubavni život rasplete ovih dana. Ima onih Rakova koji funkcionišu koliko toliko dobro, na tankoj granici nerazumijevanja i rasprava, ali se nekako drže. Ima onih koji su okupirani tajnim pričama, koji lebde negdje u oblacima i ne znaju gdje je lijevo.

A ima i onih gdje je svaka riječ, partnerova ili njihova, sasvim dovoljna da pokrene prvo lavinu, a poslije distanciranje i ćutanje. Eh, u kojoj ste vi grupi? Ne znamo. A možda ste sve ovo zajedno.

Slobodni Rakovi, misli opasno čačkaju, ali u realnosti je prpa. Čas se zapalite kao zmaj, čas se ohladite i smrznete, ne znate šta učiniti.

Hrana. Dragim Rakovima otvoriće se apetit sve u šesnaest. Manje slatkiša i manje konzumiranja hrane kada ste nervozni i uspijevaćete da kilažu držite pod kontrolom. Više se krećite, više se energetski trošite, a manje mislite na to šta ćete sljedeće pojesti.

Novac. Taman neki novac dođe, a vi ga potrošite očas posla.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa ishranom, kičmom, stomakom, respiratornim organima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info