Lav: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Problem je u tome što vi tačno znate šta treba i šta ste zamislili, ali vas još uvijek previše toga koči da biste to mogli da ostvarite ili pokrenete sebe na pravi način.

Obaveze koje imate i pritisak od strane saradnika, šefova, kolega je toliki da neće biti čudno da neki od vas prosto odluče da od svega pobjegnu u ovoj sedmici pa makar na par dana. Da napunite baterije i umirite nervozu. Ukoliko to niste u mogućnosti, pripremite svoje živce, jer će vam trebati. Stisnuće vas sa svih strana.

Ljubav. Što više razgovarate sa partnerom u pokušajima da neke probleme i pitanja riješite, sve dalje ćete od tih istih rješenja biti. Mi bismo vam savjetovali – ne zamajavajte se teškim pitanjima, jedino što će sada funkcionisati jeste opuštenost, uživanje, lakoća.

Sve što iole boli ostavite za neko drugo vrijeme, a vi dajte sebi na volju, svidjelo se to partneru ili ne svidjelo. Vama lično je potrebno da sijate – ako ne može sa voljenom osobom, onda sa prijateljima.

Slobodni Lavovi, sve što se vezuje za ljubav za sada je samo u naznakama i vrijeme mu nije. Ali jeste trenutak da vi uživate, družite se, putujete, smijete.

Hrana. U ovom periodu vam zaista ne treba jaka, prezačinjena hrana. Vidjećete da ćete se bolje osjećati i lakše variti ukoliko više budete okrenuti namirnicama biljnog porijekla, naročito žitaricama. Bobičasto voće i koštunjavi plodovi mogu biti savršene užine za vas.

Novac. Koliko radite, trebalo bi da budete zatrpani novcem. Ali, ništa od toga. Novac samo odlijeće od vas.

Zdravlje. Fizički ste dobro. Mentalno – drž’te se, ne dajte se.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info