Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Kroz poslovni segment, u ovoj sedmici, koračajte hladne glave. Ne dozvolite da vas drugi svojim ponašanjem, možda i bahatošću, izbacuju iz takta. Ništa nećete dobiti ako odreagujete, osim sopstvenog nerviranja.

Pomalo su ovi dani naporni za vas, jer ono što treba da ide polako ići će brzo, a ono što treba da ide brzo ići će sporo. Prosto, prihvatite da je sada tako kako je i trudite se da uhvatite korak i prilagodite se. Ne vkerujte drugima, ne nasijedajte na obećanja i priče o kulama i gradovima.

Ljubav. Neko ili nešto će se postavljati kao kočnica, prepreka između partnera i vas. Nešto ili neko će vam jesti zajedničko vrijeme, gurati vas u različitim pravcima, donositi intrigantne i nervozne situacije.

Ukoliko ne možete da pobjegnete iz tog kola, makar ne dozvolite da suštinski utiče na odnos sa voljenom osobom. Čak i jedna sitnica, čak i jedna lijepa reč, čak i jedan momenat osmijeha i ljubavi biće dovoljan.

Slobodne Djevice, osoba koja vas privlači je tu, ali ništa ne ide po vašim idejama i željama. Kao da vas u presudnom trenutku nešto zakoči i ništa se konkretno ne dogodi. Sačekajte malo, biće to u redu ubrzo.

Hrana. Vašem organizmu je potrebno, bar trenutno, da više budete okrenuti namirnicama biljnog porijekla. Trenutno vam ne odgovaraju „jači“ mliječni proizvodi, eventualno mladi sir i domaće kiselo mlijeko. Povrće možete konzumirati na sve načine i u neograničenim količinama.

Novac. Mogućnost gubitka novca ili potpuno nepotrebnih troškova.

Zdravlje. Umor, problemi sa ekstremitetima, moguće tegobe sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info