Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.07.2020. do 02.08.2020.

0

Posao. Sve u vezi posla vas je stislo sa svih strana. Od vas se očekuje nemoguće, a i vi dodatno doprinosite time što prihvatate nametanje obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam donijeti samo glavobolju.

Nije ni čudo što ćete se više puta u ovoj sedmici naći u situacijama kada ste u potpunosti zablokirani i nije vam jasno kako da se iščupate iz svega ovoga. U ovoj je sedmici energija vrlo napeta pa su moguće rasprave sa saradnicima i kolegama u kojima će teško biti pronaći kompromis i prilagoditi se.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom je, blago rečeno, nikakva u ovoj sedmici. I drago vam biće, a i vi ste se zatvorili, stisli, a čak i ako se udostojite da progovorite pokoju, malo je vjerovatno da će to biti neki fini i slatki razgovori.

Bićete skloni da odgovornost za neke probleme i neriješena pitanja prebacujete jedno na drugo. Ako ste od onih koji su šarali sa strane, budite na oprezu, niste sposobni da sakrijete!

Slobodni Blizanci, možete brzinski da se zanesete, da istripujete sudbinske priče i ljubav do kraja života. Ali, nije sve baš tako kao što na prvi pogled izgleda. Ne jurcajte u nove emotivne priče.

Hrana. Sedmica je odlična da probate nešto novo, da izađete iz rutine kada je hrana u pitanju. Novi načini spremanja hrane, novi začini, novi recepti – možda će vam u početku biti neobično, ali vrlo brzo ćete istinski uživati. Samo nemojte u uživanju da pretjerate…

Novac. Stislo vas je sa svih strana.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, respiratornim traktom, kičmom. Reumatski bolovi, oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info