Dnevni horoskop za 24.07.2020.

0

Ovan


Drugi će vas doživjeti kao druželjubivu osobu s kojom se uvijek mogu opustiti. Bićete pozivani na zabave, druženja i izlaske. Ako ste bili nezadovoljni, imaćete pred sobom nove ciljeve koji će vas zaokupiti i shvatićete da vam život s njima postaje kvalitetniji. Ako imate partnera, nečim će vas danas iznenaditi.

Bik


Trošićete energiju na detalje i stvarati napetost oko rješivih problema. Bićete osjetljivi na reakcije bližnjih te skloni aktivnostima koje će vas iscrpiti. Nećete se snalaziti pri donošenju odluka. Podrška i savjeti bliskih ljudi mnogo će vam olakšati svakodnevnicu pa ih zato i poslušajte, jer vam govore u najboljoj namjeri.

Blizanci


Kuva se nešto veliko, a što bi moglo uticati na vaš dan. Mogli biste se osjetiti umorno i iscrpljeno, ali važno je dobro shvatiti trenutna događanja. Budete li se dobro pobrinuli danas za sebe, smanjićete količinu stresa koja dolazi. Vaše tijelo će odlično reagovati na odmor i zdravu ishranu, ali nemojte stati na tome.

Rak


Imaćete pred sobom uspješan dan. Dogovori će se brzo postizati, ugovori zaključivati bez suvišnog filozofiranja. Uspjeh će polučiti i zaposleni na rukovodećem položaju. Bićete kreativni i nadahnuti. Samci, privući će vas neko pronicljiv s kim ćete uživati u razgovorima i razmjeni znanja. Mogli biste dobiti manji novčani dobitak.

Lav


Uspješno ćete odraditi svaki posao, a neki će biti i velika pomoć šefu. Osim posla, razmišljaćete o sadržajima koji vas opuštaju. Nećete propustiti svoje omiljene sportske aktivnosti ili poziv za izlazak na zanimljivo odredište. Neke očekuju vesele ljubavne vijesti.

Djevica


Omogućite sebi miran i kvalitetan san, jer jedino odmorni i pribrani možete isplanirati i organizovati dan. Previše ste pod utiskom loših iskustava iz prošlosti ili nepovjerenja u ljude, što vas onemogućava da napravite korak naprijed. Shvatite li da je većina problema uzrok vaše preosjetljivosti, smoći ćete snage za dalje.

Vaga


Preći ćete preko nesuglasica koja su bile uzrok prekida prijateljstva. U ljubavi nećete očekivati promjene niti težiti značajnijim pomacima. Smatraćete uspjehom već i samu činjenicu da ste u postojeću vezu uspjeli unijeti dinamike i strasti. Samce će neko potajno posmatrati, možda vam i malim poklonom dati do znanja šta osjeća prema vama.

Škorpija


Promjene u domu i finansijska situacija upozoravaju da morate nešto preduzeti, želite li se osigurati za budućnost. Na poslu su mogući problemi zbog različitih mišljenja između vas i pretpostavljenih. Osjetite li da ulazite u osjetljive vode, poslužite se šarmom, kojeg neupitno imate.

Strijelac


Krasiće vas odlično raspoloženje. Pronaći ćete snagu u sebi samima i shvatiti da neke stvari morate riješiti bez tuđe pomoći. Vrijeme je povoljno za ponudu saradnje ili projekata te za slanje molbi. Budite odvažni i izložite svoje ideje. Popodne i veče proteći će u znaku druženja i izlazaka, ali i uspješne kupovine.

Jarac


Mogli biste poslodavcu dati zanimljiv poslovni prijedlog pa će porasti vaš ugled u njegovim očima. Drugima ćete nesebično pružati podršku, ne razmišljajući o tome hoćete li se zbog toga poslije kajati. Ne hvatajte se olako za novčanik ako vas neko upita za veću pozajmicu, naročito ako ni sami finansijski ne stojite baš najsjajnije.

Vodolija


Dekoncentrisani ste pa izbjegavajte potpisivanje ugovora, putovanja te važnije aktivnosti i dogovore. U odnosima s klijentima ili partnerima moraćete voditi više računa o onome što govorite. Osoba iz prošlosti mogla bi se ponovno pojaviti u vašem životu. Shvatićete da je niste preboljeli i poželjeti s njom novi ljubavni početak.

Ribe


Očekujete mnogo od ovog dana, ali ne znate gdje biste započeli. Usmjerite svoju pažnju na mjesto na koje želite ići umjesto na to šta ćete tamo raditi. Imate previše ideja pa bi vam to moglo prouzrokovati stres koji vam ne treba. Prilagodite se situacijama u hodu. Prepustite se malo slučajnosti vjerujujući u više sile i imaćete odličan dan!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info