Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Ozbiljno ćete se umoriti u ovoj radnoj sedmici. Čini se da ste preuzeli previše na sebe, da ste ćapili zalogaj koji će vam biti teško da progutate, a još teže da svarite. Gomilate, a ne rješavate, a naročito je prvi dio sedmice obojen baš ovakvim situacijama.

U drugom dijelu radne sedmice ćete malo živnuti, lakše će vam biti da funkcionišete, nekako ćete na jedvite jade uspijevati da se fokusirate i organizujete. Odnos sa kolegama i saradnicima će biti poprilično zategnut i naporan za vas.

Ljubav. Sve ono što ste radili u prethodnom periodu, sve ono kako ste se i partner i vi ponašali jedno prema drugome, sve vrijeme koje ste poklanjali ili niste izbija u prvi plan. U nekim odnosima doći će do velikog, možda i konačnog odvajanja, dok će drugi parovi uspjeti ovo da prevaziđu i da nastave dalje.

Međutim, upozorenje baš za ove druge – to što ćete sada nešto srediti, ne znači da ste sredili za sva vremena. Imate vi još ihaj-haj lijepih testova da izgurate… Vidjećemo kakva će vam ocena biti na kraju.

Slobodni, postoji jedna šansica za konkretnija dešavanja, u drugom dijelu sedmice. Inače, samo priča, priča, priča…

Hrana. Uglavnom ste u dobrom raspoloženju i u pokretu, ali to ne znači da možete da živite od vazduha. Povremeno, makar povremeno, sjedite i jedite kao čovjek, a ne trčeći i samo ono što vam padne pod ruku. Potrebno vam je više mesa, mliječnih proizvoda…

Novac. Dajete novac na sve strane, ali nekako ipak funkcionišete dosta stabilno.

Zdravlje. Psiha vam je osjetljiva i fali vam dovoljno sna i odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info