Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Do nekog presjeka mora doći, kada je poslovni segment u pitanju. Da li će to biti vaše odustajanje od nekog posla, da li će biti razmimoilaženje sa saradnicima ili nadređenima, da li će to biti shvatanje da od nekih obećanja nema ništa – to je već pitanje i kod svakog će se drugačije odraziti.

Poenta je u tome da završavate sa jednom poslovnom fazom i ulazite u drugu. Poslije početnih teškoća i stegnutosti, odjednom će se otvoriti situacije koje vas guraju i podstiču. Dolaze vam pozitivne promjene.

Ljubav. Kao sve je u redu između voljene osobe i vas. Kao sve funkcioniše. Kao razumijete se i pričate istim jezikom. Međutim, naravno, previše je ovih „kao“ da bi stvari zaista bile stabilne i pod kontrolom.

Gdje ste tačno, kada je vaš odnos u pitanju i gdje škripi, vidjeće se u danima vikenda. Do tada će sve ono što ne valja biti potiskivano, a tada ćete znati šta je ono što treba mijenjati i na čemu treba raditi zajedno sa voljenom osobom.

Slobodne Vage, vaše raspoloženje postoji, ali ne potpuno. Neka muvanja i flertovanja su tu i funkcionišu, ali ne potpuno. U suštini, ovaj vam je emotivni period baš takav – nepotpun, nešto fali.

Hrana. Lakše ćete nego inače održavati svoju težinu, voditi računa o tome koliko i šta jedete i, generalno gledano, bolje se organizovati po pitanju ishrane. Na dobrom ste putu da steknete neke zdrave navike. Drugi dio sedmice može donijeti “slatka” iskušenja – probajte da ih iskulirate.

Novac. Ovdje je situacija prilično korektna.

Zdravlje. Alergije, problemi sa hormonima i krvnim pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info