Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Neke prilično naporne situacije vas očekuju tokom ove sedmice u poslovnom segmentu. I uopšte nije važno da li će to biti naporni razgovori i dogovori, naporne osobe, naporna gomila prepreka koja će se pojavljivati.

Onako kako ste isplanirali ništa ne ide pa, prosto rečeno, pokušajte da uhvatite korak sa neplaniranim i da se prilagođavate u hodu. I pored svega ovoga, u drugom dijelu sedmice dolazi do nekih olakšavajućih situacija i informacija koje vam daju nadu i podstiču vas.

Ljubav. I opet sve nekako ostaje na vama i zavisi od vas, kada su vaša partnerstva u pitanju. Kako se vi postavite tako će vam biti.

Ukoliko budete potencirali na dobrom raspoloženju, pokretu, dešavanjima, ukoliko budete optimistični i u fazonu „na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“ – sve će uglavnom biti u redu. Međutim, ukoliko budete teški i tromi, mimoilazićete se sa voljenom osobom. Naravno, postoje i oni treći koji će samo gledati da pobjegnu i da uživaju – bilo sa društvom, bilo sa nekim trećim osobama.

Slobodni, neko se pokreće prema vama, u vrlo ozbiljnoj namjeri da vas osvoji. Gledajte šta ćete i kako ćete dalje.

Hrana. Neki od vas će shvatiti početkom sedmice da moraju da promijene svoj odnos prema ishrani, da bi se osjećali bolje. Ne možete više jesti “na preskok”, onda kada se sjetite, i uzimati prvo što vam dođe pod ruku. Potrebno je da vodite više računa o sebi.

Novac. Ne baš lijepa sedmica po pitanju finansija. Sve što dođe – dođe teško. Sve što ode – ode lako.

Zdravlje. Sem manjih problema sa stomakom i respiratornim organima, dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info