Rak: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Ako nešto ne funkcioniše i ne ide, onda ne ide i nemojte ga na silu gurati. Ovo je period u kojem neke stvari, poslov i ljudi moraju otpasti. Ako treba da otpadnu, neka otpadnu – doći će novi, a i vi ćete konačno imati jasniju sliku gdje ste i šta vam je činiti.

Prva polovina sedmice vam je teška – sve će se natovariti na vas i stvarno ćete trpiti pritisak od saradnika i poslovnih partnera, čak i šefova. Držite se hrabro i ne odustajte – stvari se raspetljavaju i donose poboljšanje u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Ova sedmica će staviti još jedan kamenčić na „za“ ili „protiv“ gomilicu, kada su vaša partnerstva u pitanju. Već neko duže vrijeme vi važete, odmjeravate, preispitujete, razmišljate.

Doduše, možda bi bilo bolje da ste umjesto sjedenja i razmišljanja pokušali nešto konkretno da uradite što se popravljanja tiče, ali šta sad. Mlad Mjesec u vašem znaku otvara period od narednih par sedmica u kojem će biti donesene neke važne odluke.

Slobodni Rakovi, ovim tempom sa simpatijom ćete se smuvati za jedno par decenija. Imate šansu da u ovoj sedmici promijenite nešto kod sebe, okuražite se, ali da li ćete, to će se tek vidjeti.

Hrana. Pošto u ovu sedmicu ulazite sa mladim Mjesecom, vladarom vašeg znaka, ovo bi bio odličan momenat da napravite neke velike promjene u svojoj ishrani ili da otpočnete sa dijetom, jer će rezultati biti brzo vidljivi.

Novac. Sinuće vam sunce od drugog dijela sedmice kada su finansije u pitanju.

Zdravlje. U stomaku vam krklja i kao izduvan balon ste. Jednim dijelom je za ovakvu situaciju zaslužno i vaše mentalno stanje koje je prilično klimavo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info