Lav: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Postoji poslovna problematika, postoji opterećenje, postoje vaše nedoumice i kolebanja šta uraditi i kako se postaviti u svemu ovome. Neke rezove je neophodno napraviti i to ćete u ovoj sedmici biti spremni i da izvedete. Ne zaboravite da vas u mnogo čemu sputavaju samo vaši strahovi i nesigurnost kojoj nema osnova.

Realno gledano, pred vama je dobar poslovni period i vrijeme je da u njega istinski i zakoračite. Dobijate veliku pomoć od nadređenih ili osoba koje vam daju prave savjete.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju podsvijesti i opozicija Sunca i Mjeseca sa Saturnom, koji vlada vašim partnerstvima, u prvoj polovini ove sedmice pojedinim Lavovima mogu donijeti konačnu odluku o tome gdje će i šta će kada su njihova partnerstva u pitanju.

Vrijeme za razmšljanje je većim dijelom završeno, a sada je vrijeme za djelanje, jer Sunce ulazi u vaš znak i potrebno je da svoje želje konačno stavite na prvo mjesto, ispred svega i ispred svih.

Slobodni Lavovi, nakon dugog i mučnog perioda, konačno ulazite u fazu kada se vaš emotivni život može pomjeriti sa mrtve tačke. Teren za ljubav se lagano priprema.

Hrana. Ulazak Sunca u vaš znak, tokom ove sedmice, svakako će vam donijeti bolju energiju i raspoloženje. Nemojte tovariti svoj želudac bez prijeke potrebe, dovoljno vam je da meso povremeno bude na vašem stolu, više se usmjerite na povrće.

Novac. Nešto se poboljšalo na polju finansija, ali vas dugovanja još uvijek jako opterećuju.

Zdravlje. Ne idite preko svojih snaga. Pronađite dovoljno prostora za odmor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info