Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. Ne bi trebalo da prođete loše u ovoj sedmici. Ima dešavanja, ima pozitivne inspiracije i prilično solidnog vašeg raspoloženja. Stvari se odvijaju brže nego što ste se nadali, naročito ulaskom u drugi dio radne sedmice.

Budite spremni na promjene, na preokrete, na informacije koje vas pokreću i donose vam nove mogućnosti. U ovoj sedmici je poželjno da budete aktivni i da potencirate na rješavanju pitanja i situacija koje su vam bitne, jer može doći do promjena koje vam idu naruku.

Ljubav. Još jedna sedmica u kojoj Djevice u emotivnim vezama mogu napraviti pozitivne promjene i pokrenuti na pravi način situaciju sa voljenom osobom. Mali znaci pažnje, inicijativa kada su u pitanju izlasci, dešavanja, prijedlozi, planovi – sve ovo će fino djelovati na odnos sa partnerom.

Izbegavajte da u ovoj sedmici provodite previše vremena sa prijateljima ili da ih stavljate ispred dragog vam bića – to ne, neće biti dobro nikako…

Slobodne Djevice, novo poznanstvo preko prijatelja ili preko društvenih mreža može vam zatalasati misli i učiniti da vam krv uzavri. Vrlo interesantna komunikacija s nekim ove sedmice.

Hrana. Izbjegnite zamku svoje nervoze i nemojte jesti kada ste uznemireni ili nesigurni, impulsivno i bez ikakve mjere. To će vam donositi samo probleme sa varenjem i osjećaj težine u stomaku. Potrebno vam je više povrća, žitarica, a naročito voća.

Novac. Korektno. Nešto više novca može otići na članove porodice ili prijatelje.

Zdravlje. Blago pojačana nervoza, manji problemi sa stomakom i mogućnost sitnih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info