Bik: Sedmični horoskop za period od 20.07.2020. do 26.07.2020.

0

Posao. I opet promjena na poslu. Šta je sad, ko to zna – novi ljudi, nova organizacija, nova pravila, novi načini funkcionisanja – malo vam je preko glave svega toga, ali ne može se poreći da poslije početnog nervirajućeg momenta vi skroz solidno plivate u svemu ovome.

Jeste da vam nije jasno šta nadređeni pokušavaju da postignu, ali bar za sada možete da se uklopite u sve ovo. Biće i dešavanja i informacija koje će vam odgovarati pa ćete lakše proći kroz ovu radnu sedmicu.

Ljubav. Iako postoje neke oscilacije u vašim emotivnim partnerstvima, a za iste ste zaslužni i partner i vi, pošto povremeno imate šareno raspoloženje i nešto vam je teže da se uklopite, ipak je ovo jedna dosta mirna sedmica.

Čak postoji i šansa da dodatno pokrenete voljeno biće – da li interesantnim prijedlogom, otvorenim razgovorom ili kraćim zajedničkim putovanjem. Isplati se u ovoj sedmici imati inicijativu, ali onako finu, nježnu, suptilnu.

Slobodni Bikovi, ni vi više ne bi trebalo da čekate. Jasno vam je da se brdo (simpatija) neće pomjeriti samo od sebe. Samo priča u prazno. Vi ćete morati nešto da uradite.

Hrana. Ovo je period koji je odličan za dijete ili početak novog režima ishrane, koji će biti baziran više na biljnim, nego na namirnicama životinjskog porijekla. Posebno će vam prijati voće – naročito lubenice, kupine, maline, borovnice, kajsije.

Novac. Iako troškove i dalje ne uspijevate da držite pod kontrolom, finansije su prilično stabilne.

Zdravlje. Neke stvari mijenjate u svojoj dnevnoj rutini i to vam prija. Sklonost ka alergijama, talasanje hormona.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info