ZARA: Ovo su najpopularnije farmerice ovog ljeta (a sada su na totalnoj rasprodaji!)

0

Farmerice nosimo tokom svih sezona, sasvim sigurno, a kada je u pitanju ljeto i ovaj popularni komad garderobe, onda su tokom ove sezone u prvom planu bijele farmerice. Veoma zgodne za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, bez obzira na njihovu boju ili dezen, bijele farmerice mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling tokom ljetne sezone.

Tako je i ovog ljeta – bijele farmerice su ultra popularne, a s obzirom na to da je ZARA jedan od brendova koje volimo, veoma smo se obradovale kada smo vidjele da su sljedeća tri modela bijelih farmerica na totalnoj rasprodaji.

Trapezice


Totalno retro, a još uvijek moderne i popularne, trapezice ili zvoncare možete nositi u mnogobrojnim prilikama. S obzirom na to da je riječ o bijelim farmericama, veoma dobro ih možete iskombinovati sa svim drugim bojama, ali i mnogobrojnim komadima garderobe, bilo da je riječ o košuljama, majicama ili tunikama. Trenutno su snižene za 65%, a možete ih kupiti ovdje.

Uske farmerice


Za uske farmerice se, s punim pravom, može reći kako su postale vanvremenski trend, jer ih nosimo tokom svih sezona. Naravno, tokom ljeta u prvom planu su nam bijele, a iako ih baš i ne možemo nositi u svim prilikama, ipak nećemo propustiti šansu da ih uvrstimo u svoj stajling ovog ljeta. Naravno, najbolje bi bilo da gornji dio kombinacije bude nešto duži i širi, a ove ZARA uske bijele farmerice trenutno su snižene za 45% – možete ih kupiti ovdje.

Široke farmerice


Ukoliko ne volite uske farmerice, široke su baš odlična opcija tokom ljetne sezone. Moderne i funkcionalne, posebno tokom vrelih ljetnih dana, možete ih nositi u svim neformalnim prilikama i dobiti upečatljivo modno izdanje. S obizirom na to da je riječ o širem modelu farmerica, najbolje je da gornji dio kombinacije bude nešto uži, kako bi se najbolje postigao balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Ove ZARA farmerice snižene su za 30%, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info