Dnevni horoskop za 13.07.2020.

0

Ovan


Zbunjujuće emocije vas preplavljuju i uznemiruju. Vodi vas želja za novim zadovoljstvima o kojima razmišljate, ali niste sigurni možete li ostvariti sve što ste zamislili. Podijelite svoje brige s nekim kome vjerujete – mogli biste dobiti bolja rješenja nego što mislite. Otvoren razgovor s partnerom mogao bi dotaknuti neke bolne tačke danas, ali bi vam mogao donijeti i više zadovoljstva nego što mislite.

Bik


Uticaj Mjeseca otvara vašu emotivnu stranu, iako vas vuče u različitim smjerovima. Obično želite dobro znati gdje vas vode vaše aktivnosti, ali danas biste mogli biti popustljivi prema nepoznatome. Čak iako stvari nisu onakve kako vi želite, danas stabilnost pronalazite u sebi. U ljubavi podijelite osjećanja s partnerom, ali nemojte mu dozvoliti da vas iskorištava.

Blizanci


Iako vam se sve čini poprilično komplikovano, imate snage za nošenje s ovim danom. Zamislite se poput surfera na talasima i projurite kroz ovaj zbunjujući dan. Vaš cilj je samo održati ravnotežu pa makar to bila i grbava vožnja. Postavljajući se pozitivno prema stvarima koje se dešavaju oko vas, dobićete dobar vjetar u leđa, a dan pretvoriti iz komplikovanog u zabavan.

Rak


Iako biste se na početku mogli odupirati ideji potrebe za većom slobodom, moraćete se prepustiti talasima promjena koje dolaze. Jednom kad shvatite neizbježnost novosti u vašem životu, vaši strahovi će se pretvoriti u nadahnuće koje će vam omogućiti dobru zabavu kroz transformaciju. Prijatelji su tu i pomoći će koliko treba kako biste se dobro osjećali na tom putu.

Lav


Impulsivni Mars je pod stresom zbog uticaja Mjeseca, a što vam otežava odvijanje stvari prema vašem planu. Čak i uz sav vaš trud i odlučnost, moraćete raditi izmjene na njemu. Bliska osoba bi vam se mogla naći pri ruci i pomoći vam u rješavanju dileme te smiriti nervozu koju osjećate. Otvorite se prema ljudima koji vam danas žele pomoći.

Djevica


Mogli biste se poprilično uznemiriti kada otkrijete da ste se obavezali na nešto bez baratanja svim činjenicama. Činiće vam se kao da su vam drugi namjerno zatajili stvari koje bi bitno uticale na vašu odluku samo kako biste pogriješili. Iako vam planovi ne idu kako ste zamislili, nemojte prebacivati drugima zbog odluka koje ste ipak donijeli sami. Ostanite pozitivni pa bi i ishod mogao biti isti takav.

Vaga


Neće vam biti lako razlučiti sve, jer ćete se morati baviti problemima koji će nastajati jedan za drugim. Učiniće vam se kao da ste u lošoj sapunici dok pokušavate pretpostaviti šta će se sljedeće dogoditi. Pozitivan pristup olakšaće vam rješavanje stvari pa hladne glave pristupite svemu što se događa oko vas, ma kako čudno izgledalo.

Škorpija


Uticaj Mjeseca ističe vaše poslovne i privatne veze. Umjesto da dozvolite uticaju planeta da vas uvuku u nečiju tuđu dramu, tu energiju iskoristite kako biste raščistili vlastite misli. Na sreću, dobar odnos Venere i Neptuna olakšava vam situaciju donoseći vam inspiraciju za pametna rješenja svega što vas muči.

Strijelac


Danas biste mogli imati ubrzan dan s dosta neuobičajenih situacija koje će tražiti vašu neposrednu pažnju. Čuvajte se impulsivnih reakcija koje bi vas mogle odvući u pogrešnom pravcu. Želite da uradite sve dobro, ali pri tome dobro razmislite i usporite koliko možete, jer ćete jedino tako riješiti stvari. U suprotnom, naći ćete se u vrtlogu koji će vas nositi prema svojoj želji.

Jarac


Pripazite kako ne biste nešto pogrešno procijenili na poslu, jer biste mogli potrošiti previše energije u ispravljanju greške. Ukoliko ne budete vodili računa o tome šta je bitno, mogli biste nešto zabrljati. U tom slučaju nemojte svaljivati krivicu na druge. Vaši argumenti neće biti dobro prihvaćeni i samo bi mogli izazvati sukob.

Vodolija


Život vam baš i ne ide onako kako biste htjeli. Ipak, to ćete lako poništiti promjenom raspoloženja. Čak iako imate jasne ciljeve, neko će vam ih remetiti. Nemojte ulaziti u rasprave tipa: “Ko je u pravu”, jer to na kraju nije ni bitno. Uzmite najbolje od obje strane i postići ćete najviše.

Ribe


Dok svi znakovi danas ubrzavaju, vama je najbolje usporiti i duboko udahnuti. Uticaj Mjeseca vam omogućava da obavite posao samo riječima. Iako postoji mogućnost jedne neočekivane izmjene plana, nemojte se predati negativnim osjećanjima. Pozitivan način razmišljanja danas bi mogao uticati dugoročno na poboljšanje vašeg života.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info