Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Nastavlja se poslovni ringišpil kod vas. Da se razumijemo, niko ne kaže da ćete proći loše kada sve saberete i oduzmete, ali ono što je sigurno jeste da će vam ova sedmica pojesti i ono malo živaca što vam je ostalo.

Ako je za utjehu, neće biti baš toliko napeto i dinamično kao što je bila prethodna sedmica, ali neće biti ni mirno. Još kada biste vi uspjeli da pravilno raspolažete svojom energijom, da stanete onda kada je potrebno, a jurnete onda kada valja – e tada biste sve mnogo lakše završili.

Ljubav. Planete, koje vladaju vama i partnerskim odnosima, ulaze u sve egzaktniju opoziciju od ove sedmice. U prevodu – ono što radite i kako radite odvaja vas od voljene osobe sve više i više.

Ne mora da znači da ćete se svađati (mada je sigurno da će neki od vas i ovim putem poći), ali jednostavno nećete imati dovoljno prostora jedno za drugo. Naravno da ovo može dovesti do udaljavanja i povlačenja. Makar pokušajte da pronađete neku zlatnu sredinu.

Slobodne Vodolije, vi ćete čačkati nekog, u želji da ga iščačkate. A kada ga iščačkate, onda nećete znati šta i kako dalje. Nije neko vrijeme za početke…

Hrana. Ako ste otpočeli sa nekim režimom dijete ili se okrenuli zdravijoj ishrani, nemojte to ove sedmice mijenjati i prekidati pod uticajem nervoze koja će biti prisutna. I, naravno, nemojte u tim nervoznim momentima da impulsivno navalite na slatkiše!

Novac. Pare će vam dolaziti, neke od rada, neke slučajnošću i srećnim okolnostima. A vi ćete ih sve potrošiti.

Zdravlje. Dobar period da „prelomite“ i ozbiljno se uhvatite ukoštac sa zdravstvenom problematikom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info