Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Primjetan je veliki disbalans između privatnih i poslovnih obaveza. Svaka vuče na svoju stranu, a vi pokušavate da pronađete način da i jedne i druge riješite na zadovoljavajući način.

Merkur u vašem polju pozicije i karijere krenuo je direktnim hodom, pa će jednim dijelom biti lakše rješavati poslovnu tematiku. Pogotovo će lakše ići sva papirološka problematika i dogovori sa saradnicima. Međutim, osjećaj razapetosti i velika potreba da izbalansirate sve ono što vam je bitno, biće i dalje prisutni.

Ljubav. Mnoga pitanja i nedoumice su riješeni u prethodnoj sedmici između partnera i vas (neka lijepo i lako, neka uz rasprave). Ova sedmica nosi dobre osnove za dodatno regulisanje i dodatno napredovanje vašeg odnosa.

Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno čačnuti, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mjesto.

Slobodne Vage, mislite da ste našli rješenje i način da pojačate komunikaciju sa osobom koja vas privlači. Trenutno vas zanima samo ono što je novo – prošlosti okrećete leđa definitivno.

Hrana. I tijesta i slatkiše u potpunosti batalite u ovoj sedmici. Ne zanosite se onim vašim čuvenim: “Evo samo ovaj kolačić”, ili: “Pa ovo su integralne kiflice”. Lijepo se vi, blago nama, okrenite voću i povrću. Može i meso i mliječni proizvodi, ali i to vrlo umjereno.

Novac. Nemate velikih razloga da se žalite na prilive, mada bi trebalo da razmislite o smanjenju troškova.

Zdravlje. Dobra sedmica da uradite nešto za sebe po pitanju zdravlja. Lakše rješavanje tegoba.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info