Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Koliko god da je ova sedmica lakša od prethodne, ipak vam ne možemo obećati mir i rasterećenost od problema. Kroz svaki dan će se provlačiti makar neka forma zastoja ili nesporazuma – vaše je samo da ne brzate i da rješavate jedno po jedno.

Sredina sedmice je izuzetno dobra da vam dođe neka nova poslovna ponuda ili dogovor (možda ne u potpunosti nova, već nešto što dugo očekujete), da dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje i za izbijanje u prvi plan.

Ljubav. Mogli bismo da kažemo da ćete u ovoj sedmici proći nešto jednostavnije, kada su vaša partnerstva u pitanju, ali to će umnogome zavisiti od vas. Ukoliko vi budete tražili razlog za nemire i sukobljavanja, uspjećete i da ih pronađete.

Pogotovo vas nerviraju situacije kada partner jedno govori, a drugo radi, što se naročito iskazuje u tome da se dogovorite jedno, a voljena osoba to ne poštuje nego radi po svome. Što vas to više bude doticalo, biće i više prostora za nemire.

Slobodni Strijelci, da ljubavnih prilika ima – ma ima ih. Mi bismo vam savjetovali da ne žurite, a vi radite kako god vam je volja.

Hrana. Kao da ste nas poslušali (a možda i jeste) – evidentno je da ste promijenili nešto u načinu ishrane, da vodite računa šta, kada i koliko jedete. Pojačajte hidrataciju (samo bez gaziranih i alkoholnih pića – sve ostalo može).

Novac. Ovdje klackate i to sa velikim oscilacijama.

Zdravlje. Iako se osjećate bolje nego u prethodnom periodu, stomak i pluća su vam i dalje slaba tačka.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info