Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Mnogo toga vam je odvlačilo pažnju u prethodnoj sedmici, pravilo vam haos i vraćalo vas korak unazad baš onda kada smatrate da ste blizu cilja. Ova je sedmica drugačija i u njoj ćete moći da ispoljite sve svoje kvalitete na pravi način.

To ne znači da će se obim obaveza smanjiti, ne, već prije da ćete vi uspijevati da se na bolji način uhvatite u koštac sa svim situacijama. Koristite ovo vrijeme, jer možete završiti čak i ono za šta ste smatrali da je gotovo pa neostvariva misija za vas.

Ljubav. Ukoliko je u protekloj sedmici dolazilo do trzavica između partnera i vas, čak iako smatrate da su odnosi nepovratno poljuljani, ipak u ovoj sedmici možete stvari ako ne vratiti u normalu, a ono makar krenuti da rješavate.

Partner je spreman da vas sasluša, a vi zauzvrat budite spremni da ne reagujete impulsivno i ishitreno. Možda vam ova sedmica neće biti savršena i možda nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, ali makar to vrijeme koje dobijete iskoristite pametno.

Slobodne Škorpije, zanimljivih kontakata može biti, ali sve to nešto ide suviše sporo za vaš ukus.

Hrana. U ovoj sedmici je još potrebnije nego ranije da se pridržavate nekog zdravog režima ishrane. Izbalansirani obroci, najbolje u tačno određeno vrijeme, ali količinski manji. Užine koje se sastoje od voća ili orašastih plodova. Bez mesnih prerađevina ili ih značajno smanjite.

Novac. Prilivi će biti dobri, ali to ne znači da ćete uspjeti da zadržite novac u džepu.

Zdravlje. Osjećate se bolje, ali je i dalje prisutan veliki odliv energije kod vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info