Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Iako će i ova radna sedmica biti naporna i zahtjevna za vas, ipak ste najveće probleme ostavili u prethodnoj sedmici. Većina onoga što je bilo potrebno ili je riješeno ili rješavanje očekujte sredinom radne sedmice. Ovo se posebno odnosi na sva papirološka pitanja, na dogovore i ugovaranje važnih sastanaka.

Oni koji bi željeli da eventualno započnu sa privatnim poslom, dobar je trenutak za prikupljanje informacija, dozvola, za utiranje trase kojom ćete krenuti krajem mjeseca ili tokom avgusta.

Ljubav. Sam početak i kraj ove sedmice imaju neku, malo negativniju energiju u vašim partnerskim odnosima, ali to je daleko slabije od dešavanja u protekloj sedmici. Jednostavno rečeno, postoji mnogo bolji prostor za kompromise, za rješavanje važnih zajedničkih pitanja i za kretanje naprijed.

U ovom periodu ne slušajte tuđe savjete i iskustva – ne dozvolite da vam se na bilo koji način druge osobe miješaju u odnos sa voljenom osobom.

Slobodne Ribe, Merkur je u vašem polju ljubavi krenuo direktnim hodom – prošlost polako ostaje iza vas i sada se možete okrenuti novim, zanimljivim osobama koje vam dolaze.

Hrana. Bilo bi divno kada bi se riječna ili morska riba nalazile češće na vašoj trpezi tokom ove sedmice. U svakom slučaju, lagani, manji obroci sa više povrća, a manje mesa. Nemojte u momentima impulsivnosti, nervoze ili razdražljivosti ova osjećanja “daviti” u slatkišima i grickalicama.

Novac. Korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Hronični umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info