Rak: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Sve što se vezuje za posao, za odnos sa partnerima, saradnicima, nadređenima, Rakovima je izuzetno teško i naporno u ovom periodu. S jedne strane, trpite neku formu pritiska na vas, a sa druge nikako ne uspijevate da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete.

Ne podliježite impulsivnim odlukama, budite sabrani i smireni, ali znajte šta želite i ne odustajte od toga. Ova sedmica zahtijeva od vas povećanu odgovornost i prema sebi, ali i prema poslu.

Ljubav. Vrlo nezgodna sedmica za sve odnose na klimavim nogama, za sve veze i vezice i brakove koji već dugo funkcionišu po principu vruće-hladno. Možda ste pokušavali da pronađete rješenja, možda ste se povlačili u tišinu – kakav god da je bio vaš model ponašanja u proteklom periodu, vrijeme je da iz vas izađu zaključci.

A u nekim odnosima to će označiti ili kraj ili makar početak kraja. Obratite pažnju na sam kraj sedmice. Odnosi koji su funkcionalni – zahtjevan i pomalo naporan period sa partnerom.

Slobodni Rakovi, niste sami sa sobom u skladu, samim tim ni ne može biti konkretnih emotivnih početaka.

Hrana. Mali obroci, više užina koje će se sastojati od voća, od mliječnih proizvoda – samo mladi sir i kiselo mlijeko. Meso u manjim količinama. Jedino gdje sebi smijete da “pustite na volju” jeste kada je povrće u pitanju. Dobro provjerite trajnost i ispravnost namirnica koje koristite.

Novac. Vrlo zategnuta situacija na polju finansija.

Zdravlje. Umor, iscrpljenost. Povedite računa o načinu ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info