Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Sedmica će krenuti kroz pritisak od strane nadređenih i kroz nerazumijevanje sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Međutim, poslije početnog lošeg impulsa, stvari se mogu dovesti u normalu i srediti.

Ni u poslu, kao ni u emotivnom životu, nemojte se voditi trenutnom tenzijom već pokušajte da budete razumniji, prilagodljiviji. Rješenja za pitanja, koja su vas opterećivala, se polako naziru. Pred privatnicima je jedan zahtjevan period u kojem moraju mudro da donose odluke.

Ljubav. Još jedna sedmica u kojoj čuvena Ovnovska razdražljivost i impulsivnost mogu donekle zatalasati odnose u kojima su.

Imate sve predispozicije da vam sa partnerom bude lijepo i više od toga – tu vatru koju trenutno nosite usmjerite u konstruktivne stvari i akcije, u strast, u to da animirate i pokrenete voljenu osobu – na sve može, samo ne na rasprave. Besmisleno je, a i ne postižete i ne rješavate ništa.

Slobodni Ovnovi, namiještaće vam se okolnosti za flertovanje, za značajne poglede i slatke riječi. Prošlost sve više ostaje iza vas kao blijeda senka i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo.

Hrana. Vidite i sami da vam stomak svaki čas protestvuje zbog previše kalorične i teške hrane kojom pokušavate da utolite glad u ovim toplim danima. Mogli biste lijepo da poslušate signale koje vam vaše tijelo šalje i da pređete na laganiju ishranu…

Novac. Razmislite da li možete korigovati troškove koje imate vezano za kuću i porodicu.

Zdravlje. Niste nesalomivi – prijalo bi vam više odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info