Lav: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Po pitanju posla, ovo neće biti jedna od lakših sedmica. Pritisak obaveza i saradnika će biti izuzetno prisutan i vrlo je lako moguće da se, umjesto da vas ovo podstakne, zablokirate.

Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla, pokušajte da odredite prioritete da biste bili što funkcionalniji i lakše prošli kroz ovu sedmicu. Sa druge strane, ušli ste u fazu u kojoj vaši planovi mogu otpočeti sa realizacijom – ne odustajte od svojih namjera i želja, moguće ih je izgurati.

Ljubav. Povlačenje, kojem ste u prethodnom periodu skloni, neka forma zatvaranja u sebe i neprisustvo u sopstvenoj emotivnoj vezi ili braku, od ove sedmice dostiže kulminaciju.

Sve ono što ste prećutkivali, što ste dumali i vrtili sebi po glavi od sada će krenuti da se manifestuje i koliko god vi budete brže čistili i sređivali svoj emotivni život, tim brže ćete se osjećati bolje. Naravno, moguće je da u ovom procesu neke emotivne priče i prestanu da postoje.

Slobodni Lavovi, kontakti sa suprotnim polom postoje, postoji i osoba koja vam je u mislima, ali ništa to ne vodi još uvijek ka realizaciji.

Hrana. Nemojte uporno insisitrati na načinu ishrane koji ste primjenjivali do sada – vidite i sami da vam to ne odgovara, da imate probleme sa varenjem ili da se osjećate naduveno i teško. Malo mesa i mesnih prerađevina – više se usmjerite na povrće na sve načine – svježe, kuvano, blanširano, grilovano…

Novac. Budite mnogo odgovorniji prema sopstvenim finansijama. Stisnite se, isijecite neke troškove.

Zdravlje. Značajan pad imuniteta, koji može biti uzrokovan i mentalnim disbalansom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info