Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Šta biste dali kada biste mogli mirno da živite po pitanju posla u ovom periodu? Ali ne može… Ne može vam se obećati lakoća ni stabilnost, ali vam možemo reći – ponekad je baš potrebno da upadnemo u totalni haos i zategnemo odnose sa svima, da bi se situacija pokrenula.

Dakle, ovo vam je sedmica za zatezanje. Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rješenjima. Vaše je da gurate svoje i da ne odustajete od toga.

Ljubav. Gdje je tanko tu se kida, to znate i sami. Zato pojedini Jarčevi, čije su se emotivne veze prilično istanjile u prethodnom periodu, imaju razloga za zabrinutost. Pogotovo ako je u prošloj sedmici došlo do većih ili intenzivnijih sukoba sa partnero, sada se kao posljedica svega javlja distanciranje koje se trenutno teško može zaustaviti.

Oni koji su mirno prošli kroz prethodnu sedmicu sa voljenom osobom, neka u ovoj budu spremni na više kompromisa i takta.

Slobodni Jarčevi, pojavljivala se prošlost, noviteti ili šta god, sve to nekako stoji i ne mrda nigdje. Male šanse za bilo kakve, iole konkretnije, emotivne početke.

Hrana. Samo lagana hrana. Količinski mali obroci, najbolje je da jedete od tri do pet puta na dan i da obavezno imate makar jednu užinu. Bilo bi divno da je riba češće na vašem stolu, najbolje morska. Povrće i dalje treba da zauzima značajno mjesto u vašoj ishrani.

Novac. Ovo je period da rješavate dugovanja ukoliko ih imate. Pa makar i na sitno…

Zdravlje. Stres izbacite kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info