Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Osjećaj tapkanja u mjestu, po vama bitnim pitanjima, od ove će sedmice krenuti da popušta. Direktno kretanje vašeg vladara Merkura govori o tome da polako, ali sigurno rješavate situacije koje su vam važne.

Za vas je naročito bitna sredina ove sedmice, jer baš tada mogu doći značajne informacije, dobre prilike i baš od tog momenta sve se može pokrenuti. To je momenat i za rješavanje papiroloških problema i za zatvaranje prošlih propusta – proći ćete bolje nego što ste očekivali.

Ljubav. Sa partnerom ste kroz prethodnu sedmicu prošli tako kako ste prošli. Ukoliko ste bili racionalni, niste dozvolili da dođe do ozbiljnijeg talasanja, a ukoliko niste, evo vam prilike u ovoj sedmici da promijenite svoj stav i pokušate da riješite situaciju.

Djevice u emotivnim vezama nisu u lakom periodu i samo od vas zavisi da li ćete pomoći partneru i sebi ili ćete dodatno otežati. Izbor je vaš.

Slobodne Djevice, trudite se da ostavite neku prošlost iza sebe u potpunosti, ali to za sada ide traljavo. Pogotovo što nema nečeg novog što bi vam na pravi način skrenulo pažnju i zainteresovalo vas.

Hrana. Djevice prave “veliko spremanje”, kada je ishrana u pitanju. Neki od vas će čak biti zainteresovani da posjete i nutricionistu ili naprave veliki zaokret u svojim navikama. Generalno gledano, možete postići jedan vrlo korektan balans, regulisati varenje i osjećati se dobro.

Novac. Ili novca ima više ili vi bolje raspolažete njime.

Zdravlje. Bolje se osjećate nego u prethodnom periodu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info