Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.07.2020. do 19.07.2020.

0

Posao. Merkur, vladar vašeg znaka, krenuo je direktnim hodom pa ćete vi u ovoj sedmici polako da se vraćate u neke ustaljene poslovne tokove. Tenzija nije toliko jaka kao u prethodnoj sedmici, a imaćete i manje prepreka da biste ostvarili svoje ciljeve.

Sada ste prilagodljiviji i prema saradnicima, ali i prema okolnostima u kojima radite. Ukoliko još uvijek niste ispravili propuste ili riješili papirološke zavrzlame koje imate, u ovoj sedmici je to moguće, ali uz određenu kritiku od strane nadređenih.

Ljubav. Sedmica koja može dosta toga u vašim partnerstvima pokrenuti i promijeniti nabolje, mada ćete imati par momenata u kojima će vam živci biti baš zategnuti i kada ćete teško obuzdavati sebe da ne progovorite.

Koliko god to ne htjeli da priznate sebi sada – previše ste osjetljivi i čak i beznačajan i nenameran postupak ili riječi od strane partnera mogu vas „čačnuti“. Pogotovo Blizanci koji žive zajedno sa partnerom ili su u braku mogu imati nekih neslaganja.

Slobodni Blizanci, iako ima više osoba koje su zainteresovane za vas, vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima.

Hrana. Vjerujte, samo su vam “oči gladne” u ovoj sedmici i ako popustite pod trenutnim impulsima i navalite na neku tešku i previše kaloričnu hranu, vrlo brzo ćete shvatiti da to vašem stomaku nikako ne prija. Mnogo povrća – to je sada prava stvar za vas.

Novac. Pojačani troškovi tokom ove sedmice.

Zdravlje. Bolje se osjećate i pored sitnih tegoba koje su prisutne.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info