Ovo su najbolji ljetni ženski parfemi po izboru muškaraca

0

Odmah u startu da se razumijemo: svaka od nas želi da ima svoj karakteristični miris koji prilično često može biti i detalj po kojem nas drugi prepoznaju. Svaka od nas ima svoj istančan ukus i sigurno svaka od nas koristi određene mirisne note zato što se dopadaju prvenstveno nama.

Shodno tome, nijedna od nas sigurno ne bi kupila parfem da bi se isti dopao nekom muškarcu, ali činjenica je da sljedećih pet slove za one koji dobijaju najviše komplimenata od strane jačeg pola – da, sljedećih pet ljetnih parfema preporučili bi vam i muškarci.

Paco Rabanne – “Olympea”


Ženstvene cvjetne note, u kombinaciji sa vanilom, stvaraju dozu seksipila čineći ovaj parfem idealnim izborom za ljetne večeri. I, ne samo to: ovo je parfem za koji, s punim pravom, možemo reći da istovremeno dominira i fascinira, a istinsko je otjelovljenje žene koja se ne plaši da bude ikona u bilo kojem smislu: modnom, poslovnom ili porodičnom. Ovaj prekrasni parfem možete pronaći u omiljenoj dm prodavnici, po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 95.95 KM.

Giorgio Armani – “Acqua di Gioia”


Kada pomislimo na fantastičan ljetni miris, onda su nam u prvom planu mirisne note jasmina i citrusa. Upravo ovaj parfem to i nudi, a pomenute note blago su prizemljene dodatkom mirisnih nota kedrovine. I, šta na kraju dobijamo? Veoma lagano, ženstveno, prozračno i, idealno za ljeto, mirisno iskustvo koje rado nosimo od jutra do večeri. Kada ga nositi? U svim prilikama. Gdje nabaviti? U dm prodavnicama, po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 99.95 KM.

Dolce & Gabbana – “Light Blue”


Toliko svježine, toliko ljepote, toliko radosti u samo jednoj bočici parfema! Možemo mi sada vama pričati kako će vas ovaj parfem podsjetiti na obale Mediterana, odvesti u beskrajne predjele Sicilije ili da će vas, ali baš svaki put, očarati neprikosnovenom mješavinom mirisnih nota limete i čempresa – da, možemo i hoćemo, a pričaćemo o tome i sljedećih dvadeset godina – ovo je parfem koji je apsolutno neizbježan tokom ljeta (da, baš zato što je toliko dobar), a vi ga pronađite u najbližoj dm prodavnici po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 109.95 KM.

Versace – “Yellow Diamond Intense”


Cvijeće je jedan od prepoznatljivih znakova ljeta, a takav je baš i ovaj parfem: svježe cvjetno izdanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a za Yellow Diamond Intense se može reći kako je i pomalo misteriozan, ali istovremeno veoma ženstven i zavodljiv. To možemo prvenstveno zahvaliti spektakularnoj mješavini mirisnih nota bergamota, cvijeta narandže i nerolija. Ovo je jedan od onih parfema koji, po svom intenzitetu, najbolje odgovara toplim ljetnim večerima, a vi ga možete nabaviti u dm prodavnicama, po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 69.95 KM.

Davidoff – “Cool Water Woman”


Nemojte nikada doći u zabludu i pomosliti kako klasika nije u modi. Dokaz? Neprikosnoveni Davidoff  – “Cool Water Woman” parfem koji, iako je svjetlost dana ugledao prije gotovo dvadeset i pet godina, popularnost ne gubi tokom ljetne sezone. Sasvim je jasno i zašto: njegove mirisne note podsjećaju nas na hladnu morsku vodu i nježni ljetni povjetarac, a ovaj klasični parfem možete pronaći u najbližoj dm prodavnici po #UVIJEKPOVOLJNO cijeni od 79.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info