ZARA: Ovu torbu ćemo nositi cijelo ljeto (a od danas je na rasprodaji)

0

Već odavno ne praktikujemo da idemo bilo kuda bez torbe, a za to postoji više razloga. Najpraktičniji je taj što nam je u toku dana potrebno tako mnogo stvari, a koje su nam nadohvat ruke u omiljenoj torbici. Naravno, torba je i odlična završnica svakoj modnoj kombinaciji, a upravo sljedeća ZARA torba tako je idealna za ljetnu sezonu. Štaviše, ona je i ultra popularna.


Obično ćete čuti kako je zovu tote torba, a zapravo je riječ o modelu torbe koji je strukturisan i nešto veći, a ona je i više nego idealna, jer nam omogućuje da u nju stavimo baš sve što nam može zatrebati u toku dana. Naravno, ovdje postoji više varijacija na temu, a kako je ljetna sezona uglavnom rezervisana za svjetlije nijanse, onda je i ova ZARA torba baš odličan izbor.


Ono što je fantastično kod ove torbe jeste da ona ima trendovski detalj, u vidu okruglih ručki, ali ne samo to – ukoliko se umorite noseći je u rukama, veoma lako ćete je prebaciti preko ramena, jer ona dolazi sa podesivim kaišem. Kada je riječ o njenom zatvaranju, s unutrašnje strane nalazi se magnetna kopča koja pomaže da se torba veoma lako otvori odnosno zatvori.


Ova ZARA torba napravljena je od prirodnih materijala, veoma dobro se može uklopiti u gotovo svaki ljetni stajling, a možete je nositi čak i na posao, jer će vam sigurno osvježiti svaku kombinaciju. Na kraju, još jedna apsolutno sjajna stvar je to što je pomenuta torba trenutno na rasprodaji te je možete kupiti za 19.95 KM. Ne vjerujete? Provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info