Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Preko preče, naokolo brže – u principu, na ovo bi se mogla svesti dešavanja u ovoj sedmici. Što vi više budete žurili, više će se prepreka postavljati. Nije problem u rješavanju i završavanju onoga što ste naumili, sve ćete vi to odraditi, samo će vam trebati više vremena od planiranog.

Nećete imati baš savršenu komunikaciju sa onima sa kojima ste u kontaktu – nerviraće vas drugi svojim zastojima, svojim oscilacijama raspoloženja, svojim tapkanjima u mjestu, time što će se oslanjati u potpunosti na vas.

Ljubav. Dokle god nervozu iz poslovnog segmenta ili neke lično vaše probleme ne prelivate u odnos sa voljenom osobom, sve bi trebalo da funkcioniše dosta dobro. Da, stoji probem sa manjkom slobodnog vremena i to može biti slaba tačka u vašem odnosu u ovom periodu.

Da biste izbjegli prebacivanje od strane partnera ili negativnu energiju, pokušajte da boljom organizacijom ostavite sebi više prostora za opuštanje sa osobom koju volite.

Slobodne Vodolije – u pokretu ste, u boljoj energiji I u više kontakata sa suprotnim polom. Nema konkretnih emotivnih početaka, ali ima dobrog raspoloženja I dešavanja.

Hrana. Vodolije sada teško mogu napraviti neke velike promjene po pitanju navika u ishrani, ali mogu uraditi nešto drugo. Ova vam je sedmica odlična da makar započnete sa promjenama, a usput se više bavite rekreacijom i budete u jačem pokretu.

Novac. Zarada nije problem, problem su troškovi na koje trenutno nemate uticaj.

Zdravlje. Čini vam se da se vrtite u krug po nekim zdravstvenim pitanjima i nikako da ih riješite. Moguće su povrede ekstremiteta. Budite oprezniji u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info