Večeras: Pun Mjesec i pomračenje u znaku Jarca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Pun Mjesec i pomračenje, u znaku Jarca, može nam donijeti nervozu, napetost, zbunjenost i još mnoge druge nesigurnosti. Kako je Sunce u Raku, onda se može odnositi na porodicu, kuću, karijeru, probleme sa šefovima, roditeljima, autoritetima. Pojedine osobe mogu iznenada odlučiti da se odsele ili da se vrate kući odnekud. Ovo se može osjećati dva do tri dana prije i poslije pomračenja.

Preporuka je da u ovim danima ne donosite bitne odluke, ne potpisujete ugovore, jer je Merkur retrogradan do 12.07.2020. godine. Kada je posao u pitanju, mogu se događati neke neugodne stvari, što vas ne treba mnogo pogađati.

Ovo pomračenje može najviše imati uticaja na osobe na položaju, koje se žele istaknuti. Takođe, može doći do problema s jednim dominantnim roditeljem, dok pojedine osobe baš u ovom periodu mogu imati iznenadne povoljnosti.

Mjesec će praviti trigon s Uranom, što nam može dati preduzetnost i iznenadne finansijske i poslovne vizije. Zatim će Mjesec praviti sekstil s Neptunom pa možemo imati dobru intuiciju, veliku preosjetljivost za okolinu pa bi bilo najbolje da se odmorite i relaksirate.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašoj desetoj kući pa možete imati nekih problema i zabrinutosti kada je karijera u pitanju – moguće je da vi niste inicijator problema, ali će se ipak i vas ticati.

Pojedini Ovnovi mogu imati problema u porodici, s djecom ili roditeljem pa, kako je Mars kod vas, onda trebate konstruktivno kanalisati ogromnu energiju.

Bik


Dragi Bikovi, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem devetom polju inostranstva, filozofije, religije, što kod vas može pokrenuti interesovanje za ta područja. Pojedini Bikovi koji imaju sudske sporove – biće neizvjesni i napeti do kraja, a ipak će biti u vašu korist riješeno.

Mogući su strahovi za budućnost i ako imate braću ili sestre, vi nastojite da im pomognete. Ne donosite bitne odluke.

Blizanci


Dragi Blizanci, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem osmom polju, što bi moglo da utiče na vaše raspoloženje koje je bilo odlično, a sada zabrinjavajuće. Pojedini Blizanci mogu imati mnogo provoda, dok drugi mnogo posla.

Mnoge transformacije se mogu događati Blizancima, kao da testiraju prijateljstva pa su mogući i neki kvarovi u kući ili poslovnom prostoru. Izbjegavajte negativne emocije i sve što vas čini tužnima.

Rak


Dragi Rakovi, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa na tom polju povedite računa. Pojedini Rakovi mogu se osjećati tužno, pomalo depresivno, što može potrajati par dana. Moguće je da vas zainteresuje neki vid duhovnosti i da pristupite tako nekim učiteljima ili da preispitate svoje stavove kao i stavove drugih ljudi od kojih učite.

Ne umišljajte neke gluposti i oslobodite se vaših negativnih misli, jer će vam pomoći da ne zapadnete u depresiju i negativu.

Lav


Dragi Lavovi, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašoj šestoj kući koja je povezana s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem. Ovo pomračenje vas može upozoriti da ne donosite bitne odluke u poslu i da ne preuzimate previše obaveza.

Moguće je da ćete dobro razmotriti ko su vam prijatelji pa s nekima možete raščistiti za sva vremena. Može se dogoditi da neke stvari na poslu i u svakodnevnom životu krenu nekim drugim putem pa ne paničite, jer će sve doći na svoje mjesto, baš kako treba.

Djevica


Drage Djevice, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem petom polju što je simbolika ljubavi, kreativnosti, djece, veza, odmora, društvenih aktivnosti. Vi se možete malo ulijeniti, odustati od dugoročnih planiranja pa, ako imate djecu, možete biti zabrinuti za njihov izbor.

Ne preporučuje se da budete umiješani u ono što oni biraju, s kim se druže i kako upravljaju svojim finansijama. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu imati i neka, ne baš dobra, događanja na poslovnom polju usljed lošije inspiracije i ideja. Nema potrebe da se plašite

Vaga


Drage Vage, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući što vam može dati brige i probleme s jednim roditeljem. Mnoge Vage će se željeti odmoriti. Ipak, dobro razmislite i postavite ciljeve za budućnost.

Ako kod vas u kući svako radi po svome, onda su sigurne svađe pa budite oprezni. Jednom dijelu porodice je potrebno razumijevanje i pažnja pa im to i pružite.

Škorpija


Drage Škorpije, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem trećem polju koje je povezano s komunikacijom, mislima pa bi vam moglo donijeti promjene na tim poljima. Pojedine Škorpije žele unaprijediti svoje znanje i napredovati u poslu.

Ne ulazite u neke neprovjerene duhovne grupe. Opustite se i ne živite u budućnosti već u sadašnjosti. Pojedine Škorpije će pakovati kofere za odmor već od sredine mjeseca. Pazite dok vozite.

Strijelac


Dragi Strijelci, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem drugom polju što je simbolika imetka. Kako ste vi poznati po nestrpljenju, sada se isplati da neke stvari sačekate, jer će mogućnosti biti bolje i više će vam se isplatiti.

Pojedine osobe mogu osjetiti strahove koje su imale i 21.06., oko pomračenja. Nema potrebe da strahujete, jer su moguće lične transformacije kod vas.

Jarac


Dragi Jarčevi, ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa se u vašem znaku i možete očekivati mali stres, jer ste vi naučili da držite sve pod kontrolom i sitničarite pa može biti nerazumijevanja s partnerom. Kako je vaša kuća ljubavi jako snažna, sada možete doživjeti da izgubite tlo pod nogama.

Mnogi Jarčevi mogu imati vrlo bitne životne preokrete, dok će neki imati iznenadnu sreću u ljubavi i poslu.

Vodolija


Drage Vodolije, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju vaše podsvijesti, sudbine i karme pa možete očekivati velike preokrete u svom životu.

Pojedine Vodolije donose završna sumiranja i planiraju nove ciljeve za budućnost. Nisu isključeni ni neki finansijski gubici ako niste ranije dobro isplanirali.

Ribe


Drage Ribe, vama se ovo pomračenje Mjeseca i pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za mnoge planove, druženje, prijateljstva, grupe, humanitarne organizacije, razne timske radove.

Pojedine Ribe, koje su se dvoumile i oklijevale da donesu neku odluku, ovo pomračenje će ubrzati i vi se opredjeljujete šta i kako dalje. Ne dozvolite da vas obuzme euforija pa da ne vidite realno stanje. Odlične poslovne prilike su ispred vas.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info