Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Naporna sedmica. I pored toga što ste vi spremni da se potrudite, što imate i motiv i volju i energiju, ipak ćete se suočavati sa konstantnim saplitanjima od strane drugih ljudi ili okolnosti. Malo ćete i sami štetiti sebi time što ćete prihvatati svaki zahtjev ili molbu od strane saradnika – ne možete da odbijete druge, a sebi tovarite obaveze sa kojima ne možete da se izborite.

Sve ovo će donositi nervozu kod vas pa je i te kako moguće da povremeno dođe do rasprava ili makar pojačane napetosti u radnom okruženju.

Ljubav. Prvi korak je dobar, već sljedeći nije. U prevodu – početak komunikacije djeluje kao da ćete doći do rješenja, dogovora, riješiti nešto, ali već u sljedećem momentu vas nešto „čačne“ i eto odlične podloge za raspravu.

Kao da partner i vi nećete uspijevati ni do čega da dođete iz prvog pokušaja, nego ćete morati opet i iznova da idete ispočetka. Ima u ovoj sedmici osnova za par trenutaka koji mogu biti posebno napeti pa bi bilo dobro u takvim momentima pronaći snagu za kompromis i mir.

Slobodne Vage, komunikacija sa simpatijom se ne razvija u onom pravcu koji vama trenutno odgovara.

Hrana. Vaša vladarka Venera, u tranzitu kroz znak Blizanaca, zahtijeva lakše obroke, češće, a manje i raznovrsnu ishranu. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite definitivno konzumiranje brze hrane i peciva. Što više povrća u ishrani, pripremljeno na razne načine, izuzetno vam odgovara.

Novac. Prilično ste stabilni u ovom segmentu trenutno. Malo vas brinu povećani troškovi, ali ne previše.

Zdravlje. Budite aktivniji, prijaće vam svaki vid rekreacije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info