Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Vaši planovi i namjere su dobri, ali je pitanje da li ćete moći u ovom periodu da ih ostvarite. Ne otvaraju se lako putevi ka realizaciji i, u krajnjem slučaju, može se dogoditi da samo djelimično realizujete ono što ste namjeravali.

Ljudi sa kojima ste u kontaktu trenutno nisu spremni da vas saslušaju na pravi način i mogu vas sputavati ili vam pak postavljati zakonske, papirološke prepreke. Možda je dobar momenat zapitati se da li žurite previše i da li je potrebno da sačekate neki bolji period. Rasprave sa kolegama, nervoza.

Ljubav. Površinski, izgledaće kao da je situacija između partnera i vas prilično korektna. Suštinski, vas dvoje ste milionima kilometara udaljeni jedno od drugog. Možete biti jedno pored drugog, ali u stvari svako od vas je okrenut samo sebi i svojim ciljevima, prioritetima.

Ova distanca neće nestati sama od sebe i postoji mogućnost da dođe u narednom periodu i do dubljeg raskola, zato je savjet za vas da dobro razmislite i o tome šta želite i o tome šta možete uraditi povodom tih želja.

Slobodni Strijelci, strasti i srce će vam govoriti jedno, mozak nešto potpuno drugo. Vaše je da odaberete šta će vas voditi.

Hrana. Polako ulazite u balans, kada je ishrana u pitanju. Još uvijek imate povremene ispade, jer ne možete da odolite namirnicama za koje znate da ne prijaju baš vašem želucu i varenju, ali se trudite da to kontrolišete.

Novac. Dokle god razumno i praktično trošite zarađeno, ne bi trebalo da imate veće finansijske poteškoće.

Zdravlje. Osjetljivost stomačne regije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info