Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica je ispunjena udarničkim radom, što nimalo nije loše. Međutim, teško je da kroz ovu sedmicu možete da prođete mirno, samo posvećeni obavezama. Imaćete situacije sa saradnicima koje će vam oduzimati vrijeme, vraćati vas korak unazad ili vam pak donositi napetu energiju i stres.

Sa nekim ljudima teško ćete ostvarivati komunikaciju i dogovor – kao da se nećete na pravi način čuti i razumjeti. Postoji mogućnost problema i sa papirima, dozvolama, ali i sa tehničkim sredstvima, kvarovima.

Ljubav. Komunikacija između partnera i vas će i dalje predstavljati kamen spoticanja, koji će često u ovoj sedmici dovoditi do toga da potpuno mirne, normalne, čak izuzetno lijepe trenutke, obojite obostranom nervozom.

Vatre strasti su trenutno dobre samo u krevetskim aktivnostima, u komunikaciji one mogu proizvesti neprijatne riječi i još neprijatnije momente. Čuvajte se toga da budete impulsivni i naučite da je najbolji lijek, ponekad, prećutati.

Slobodne Škorpije, postoji zainteresovanost prema nekome, ali su vam reakcije te osobe neobične – čas vam se učini da vam odgovara istom mjerom, čas da nije zainteresovana

Hrana. Škorpije pokušavaju da naprave velike promjene u svojim životnim navikama, između ostalog i u načinu ishrane, ali to sada ne ide baš onako kako ste vi zamislili. Ne možete sebe preko noći promijeniti – budite uporni i rezultati će uskoro doći.

Novac. Par puta ćete u ovoj sedmici biti skloni da impulsivno potrošite više nego što ste planirali.

Zdravlje. Zdravstveni segment je nešto što ne smijete zanemariti u ovom periodu i pored toga što se osjećate dobro. Sklonost povredama, moguće glavobolje i variranje pritiska, infekcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info