Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Izgleda da u dužem vremenskom periodu ne možete nikako da izbjegnete povećanje obaveza i udarnički rad na dnevnoj bazi. Ista je situacija i u ovoj sedmici. Koliko god da ste vi brzi, ažurni i motivisani, malo je vjerovatno da ćete bilo šta uspijevati da riješite lako i jednostavno.

Čak i pokušaji da napravite dobar plan i organizaciju rada teško da će funkcionisati. Uvijek će se postaviti nešto ili neko što će vam smetati, usporavati vas ili donositi teškoće. Vi radite isto kao i do sada, najbolje što možete u datim okolnostima.

Ljubav. Partner je trenutno u nekoj lošijoj fazi, čak je u pojedinim slučajevima moguće da se zatvorio i povukao u svoju ljušturu. Izuzetno vas ovo nervira, pogotovo što se ne suočavate prvi put sa ovakvim njegovim postupcima i čini se da sada nećete imati baš onoliko razumijevanja kao ranije.

Međutim, isto tako, pokazaće se totalno kontraproduktivno to što ćete se truditi da na silu pokrenete osobu koju volite. Ako je ikako moguće, pokušajte da budete tolerantniji i da imate više razumijevanja.

Slobodne Ribe, miks novog i starog. Sve ono što je staro sijecite i sklanjajte od sebe – ne vraćajte se korak unazad, jer samo štetite sebi.

Hrana. Nisu za vas u ovoj sedmici ni grickalice ni teška i prezačinjena hrana, a ni veće količine slatkiša. Potrebno vam je povrće i voće, eventualno neko „posnije“, lakše meso i, naravno, riba. Unosite više tečnosti. Pored vode, možete svježe cijeđene voćne sokove, samo ne alkohol i gazirano.

Novac. Nije vrijeme za trošenje, mada je moguće da će nešto više novca otići na dom i ukućane.

Zdravlje. Moguće su alergije i sitne povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info