Lav: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Opterećujete se detaljima i sitnicama u nekim dogovorima ili poslovnim partnerstvima, a ne sagledavate širu sliku. Zato je moguće da ćete se na nekim stavkama zakočiti i izgubiti previše dragocjenog vremena. Ionako ste zatrpani obavezama, nemojte sebi samo dodavati i otežavati.

Vrijeme je da se možda vratite korak unazad, shvatite gdje ste to pogriješili i ispravite propuste da biste mogli da nastavite dalje rasterećeniji. Imate nove poslovne prijedloge u ovoj sedmici, ali ste neodlučni da li da ih prihvatite.

Ljubav. Preosjetljivi ste, povučeni i velikim dijelom zatvoreni u sebe. Možete onima oko sebe i emotivnom partneru pokazivati nasmijano lice, ali ono što se dešava u vama je daleko od savršenog.

Odnos sa voljenom osobom ne mora u ovoj sedmici trpiti nikakve spoljašnje loše manifestacije, ali vi ćete iznutra nositi neku povrijeđenost od koje ne možete da pobjegnete niti da je se oslobodite. U mnogim partnerstvima Lavove partner opterećuje i pritišće i osjećaju sve veću distanciranost.

Slobodni, druženje i flertovanje će funkcionisati, ali teško da će se otvoriti prilika za pravu emotivnu priču.

Hrana. Štagod da pojedete, koliko god da vodite računa o svojoj ishrani, čini vam se da vam manjka energije, da se osjećate pospano i statično. Pokušajte da jedan dan jedete samo voće ili samo povrće – na taj način ćete malo detoksikovati svoj organizam.

Novac. Pritisak obaveza, računa, dugovanja.

Zdravlje. Osjetljiv stomačni dio, nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info