Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Teško ćete se sporazumijevati, dogovarati, teško ćete praviti prave konkretne zaokrete ili poboljšanja na polju posla. Komunikacijski problem će evidentno postojati sa onima sa kojima morate funkcionisati na dnevnoj bazi.

Ni vi, a niti oni preko puta vas trenutno baš i niste spremni da se prilagodite jedni drugima pa nije ni čudo što ćete sve raditi i rješavati na teži način. Pored toga, svaki ugovor, svaki dogovor, svu papirologiju morate vrlo pažljivo pratiti i odraditi, jer postoji mogućnost većih grešaka.

Ljubav. Okreni, obrni – isto vam se hvata. Partnerski odnosi nisu trenutno u zoni komfora – u najblažem slučaju postoje velike oscilacije, a u najgorem totalno razjedinjenje i distanciranost. Kad god pokušate da se približite partneru i tu distancu uklonite, nešto će se dogoditi što će vas vratiti korak unazad.

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće češće nesuglasice i neku negativnu energiju koja će se provlačiti kroz vaš odnos. Pokušavajte da pronađete kompromisno rješenje i zajednički jezik.

Slobodni Jarčevi, nekih sitnih komunikacija sa suprotnim polom i dešavanja može biti. Ipak, teško da to sada ide u ozbiljnijem pravcu.

Hrana. Veće količine mesa, prezačinjena i premasna hrana nikako nisu za vas tokom ove sedmice. Potrebno vam je svježe povrće, sezonsko voće, med, a od mliječnih proizvoda sir, jogurt, kefir. Možete konzumirati sve vrste povrća u neograničenim količinama, kroz salate, grilovano ili pečeno u rerni.

Novac. Koliko god da praktično raspolažete novcem, uvijek ste na granici nezadovoljstva.

Zdravlje. Obratite više pažnje na grlo i stomačnu regiju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info