Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.07.2020. do 12.07.2020.

0

Posao. Sedmica koja vas tjera da žurite baš onda kada vam do žurbe nije, baš onda kada ste sve lijepo isplanirali i organizovali. Bojimo se samo da ti vaši lijepi planovi i odlična organizacija neće biti dovoljni da vas kroz ovu sedmicu sprovedu mirno – vrlo često ćete nailaziti na prepreke na putu, na sitna ili krupna nerviranja i promjene  u posljednjem trenutku.

Da ne pričamo o tome da će vas zadesiti bukvalno svaki mogući maler i da će komunikacija sa svima imati svoje momente napetosti. Protrčite kroz ovu sedmicu što prije.

Ljubav. Imajte strpljenja da saslušate voljenu osobu čak i onda kada vam baš nije do toga. Dalje, potrudite se da ne stavljate svoje prijatelje, društvo ili druge prioritete ispred partnera.

Sve ovo vam napominjemo u najboljoj namjeri, a da biste izbjegli tenzije koje se mogu u ovoj sedmici pojaviti ili distanciranje koje vam, takođe, ne bi prijalo. I pored toga što ste okupirani na više strana, morate ipak napraviti dovoljno prostora za osobu sa kojom ste.

Slobodne Djevice, strasti da, zanimljiva flertovanja i dešavanja sa suprotnim polom da. Ne – ulazak u konkretnu, stabilnu emotivnu priču.

Hrana. Više sezonskog voća i povrća vam je sada zaista potrebno u ishrani. Možete pojačati unos mliječnih proizvoda, ali nemojte pretjerivati. Najviše bi vam odgovarali mladi sir i kiselo mlijeko. Mesne prerađevine izbjegavajte, a uzimajte tikvice, patlidžan, celer, paradajz i sve vrste luka.

Novac. Ode novac na neke lijepe stvari, ode i na troškove vezane za kuću. U svakom slučaju – dođe i ode.

Zdravlje. Može vas malo mučiti grlo, malo stomačni dio. A može “pasti” i po koja sitnija povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info