m:tel TV paketi uz 50% popusta!

0

Vaš TV može biti mnogo više od običnog!

Kada ste m:tel korisnik paketa koji sadrži IPTV, onda imate najsavremenije mogućnosti poput digitalnih kanala, domaće i svjetske videoteke u svom domu na jedan klik, ali i funkcionalnosti poput pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja propuštenog sadržaja. Svakako, tu je i TV vodič, kompletan raspored emitovanja TV programa za više dana, pomoću kojeg možete kreirati podsjetnike, zakazati snimanje i pokrenuti sadržaje koji su već završeni. Pored svega navedenog, tu je i opcija ’TV za ponijeti’, kako biste svoje omiiljene televizijske sadržaje mogli ’ponijeti’ na tabletu ili računaru ili mobilnom telefonu gdje god to poželite.

Trenutna ponuda za nove, ali i postojeće korisnike odnosi se na popust od 50% na dvije mjesečne pretplate, uz koju možete uzeti i novi TV uređaj. Naša preporuka je smart TV TCL40ES560, koji u paketu TV+NET+TEL: M+ može biti vaš za samo 18 KM na 12 mjeseci.

Ukoliko želite postati korisnik m:tel integrisanih usluga sa IPTV-jem, ili ste postojeći korisnik koji želi uvesti još neku od usluga u svoj paket, ili pak želite reugovoriti svoj postojeći m:tel paket na 24 mjeseca, ova ponuda je napravljena za vas!

m:tel paketi vam donose uživanje u najbržem optičkom internetu, digitalnim kanalima, bogatstvu sadržaja, te mnoštvu dodatnih mogućnosti.

Za više informacija posjetite m:tel sajt ili pozovite 0 800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info