Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Ovaj segment pokazuje velike aktivnosti iako je onaj mir i stabilnost, kojem sada težite, skoro pa nemoguće pa dostići. Vi ste nekako polovično uključeni u svoje obaveze pa nije ni čudo što će se u ovoj sedmici dešavati oscilacije.

U nekim momentima ćete funkcionisati besprijekorno, a u drugim otaljavati i odlagati sve što vam dođe na dnevni red. I pored ovoga, za vas postoje šanse da pokrenete nešto što ste duže planirali, a za šta imate podršku saradnika ili autoriteta. Ovo će biti lijepa i pozitivna promjena.

Ljubav. Iako će dobar odnos, između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa, davati mogućnost popravljanja, donositi čak i jaču strast između vas i voljene osobe, ipak i dalje imamo situacije koje se dešavaju unutar vas, a na koje vi još uvijek nemate odgovor.

Ovo bismo mogli prevesti ovako: površinski izgleda kao da je sve u redu, ali iznutra vaš osjećaj je čudan, imate svoja preispitivanja i jako velike emotivne oscilacije.

Slobodne Vage, vi imate šanse za nove emotivne kontakte, ali je pitanje koliko ste spremni istinski da zakoračite u njih. Veo prošlosti još uvijek se duboko vije u vama.

Hrana. Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara: navalićete na ugljene hidrate – na tijesta, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Novac. Povoljna finansijska situacija.

Zdravlje. Sve tegobe su prolazne i sitne, ali vas nervira što nikako da se osjetite kompletno dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info