Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. S jedne strane vam se otvaraju prilike i nove mogućnosti, a sa druge morate dobro da odmjerite ono šta je najbolje po vas. Impulsivnost i brzina u odlučivanju samo vam ubrzo može donijeti da uvidite da niste pravilno odabrali.

Za vas u ovoj sedmici važi – manje je više. Okrenite se onome što je stabilno pa čak iako vam ne donosi baš onoliku količinu novca koja bi vama odgovarala. Dobar je period i za poslovna putovanja, ali i za odlazak na godišnji odmor.

Ljubav. Neki mali pomaci nabolje su prisutni u ovoj sedmici između vas i emotivnog partnera, ali i vi sami ste svjesni da je to daleko od dobrog.

Jednostavno, mnogi od vas se osjećaju nekako sputano, ograničeno, pritisnutno u svojim emotivnim relacijama, a trenutno ne vide način da korjenito promijene i poboljšaju situaciju. Polako, korak po korak – ne morate rješavati sve odjednom, dovoljno je da ste makar oboje opušteniji i spremniji na makar male kompromise.

Slobodni Strijelci, ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i uživanja svakako daje šansu da na ovom planu budete vrlo aktivni. Uživajte u dešavanjima.

Hrana. Potrebna vam je raznovrsna hrana u kojoj će biti zastupljene sve kategorije namirnica, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju samo manji, a češći obroci i morate izbjegavati mesne prerađevine, kao i veće količine tijesta i peciva.

Novac. Koliko god ne voljeli da budete odmjereni i praktični, u segmentu finansija je sada to neophodno.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Povremene, prolazne sitnije tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info