Škorpija: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Nije vam loša ova sedmica i pored povremenih trzavica i žurbe koje nekako nećete uspijevati da izbjegnete. Ulazak vašeg vladara Marsa u polje poslovnih aktivnosti i obaveza otvara pred vama višemjesečni period u kojem ćete „gristi“ i biti jako angažovani.

Mnogi od vas će se više okrenuti inostranstvu nego domaćem tržištu. Takođe, postoji lijepa šansa za vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji bi na duži rok mogao da vas prati. U ovoj sedmici umijete da tačno odmjerite kada treba napraviti potez, a kada stati.

Ljubav. Na kartu strasti možete uvijek da igrate kada su vaša partnerstva u pitanju. Međutim, ukoliko vam za dobar odnos sa voljenom osobom nije dovoljna samo krevetska povezanost – eh, onda imate problem.

Komunikacija vam baš i nije najsjajnija u ovoj sedmici pa čak iako izbjegavate tenziju sa partnerom, vrlo lako se može dogoditi da do iste dođe. Voljena osoba je trenutno savršeno sposobna da vas iznervira.

Slobodne Škorpije, da li nešto može sada da se pokrene? Može. Međutim, da li će biti trajnije i dovoljno stabilno? Iskreno, teško. Ali zato može da bude zanimljivo, burno i strastveno.

Hrana. Ako možete, izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas, onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i, naravno, ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

Novac. Snalazite se, korektna situacija.

Zdravlje. Izbjegavajte dugo izlaganje suncu. Moguće su i glavobolje i jače oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info