Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Neki zanimljivi pomaci i promjene se dešavaju na poslu. U početnoj fazi može izgledati kao dodatna komplikacija, ali vrlo brzo bi trebalo da uvidite da je ovo povoljno po vas. Napravili ste neke značajne iskorake u proteklom periodu i sada ćete vidjeti dobrobiti od njih.

U ovoj sedmici možete pokrenuti svoje ideje, svoja poslovna rješenja, svoju kreativnost – ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promjene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom ne bi trebalo u ovoj sedmici da bude nimalo loš. U redu, ima tu nekih sitnih nerviranja i situacija koje će kočiti, nekih nesporazuma, ali realno gledano, ovo ne bi trebalo da iole ozbiljnije uzdrma stabilnost vašeg odnosa.

Štaviše, postoje lijepe šanse za neke promjene, za neka pozitivna dešavanja, preokrete. Pustite neka vas talas pozitivnosti i lijepih dešavanja nosi.

Slobodne Ribe, neko koga već izvjesno vrijeme držite „na čekanju“, sa kim ne znate šta da uradite i da li da dozvolite sebi da se cijeloj priči prepustite, u ovoj sedmici može preuzeti inicijativu i donijeti vam interesantne momente.

Hrana. Apetit vam varira u zavisnosti od raspoloženja, što je negdje i standardna situacija kod vas. Ipak, trebalo bi da se potrudite da ne preskačete obroke, kao i da ne pretjerujete sa nekim tipovima namirnica – naročito tijestom i slatkišima.

Novac. Čak iako je finansijska situacija poboljšana, ne upuštajte se u veće troškove i investicije.

Zdravlje. Osjetljivost stomačnog dijela.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info