Rak: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vrijeme da se pokrenete. Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima, možete se samo vratiti još jedan korak unazad.

Vrijeme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Za tako nešto vam je ova sedmica odlična, jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promjene, krenite im u susret.

Ljubav. One emotivne veze koje su uspjele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema namjeru da stane još neko vrijeme. Povratak Saturna, pomračenje i pun Mjesec, koji se dešavaju u polju partnerstava, kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte.

Kod drugih, onih stabilnijih, novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savjet.

Slobodni, eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mjestu.

Hrana. Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu, a ukoliko je to moguće, izbacite suhomesnate proizvode i mliječne sa većim procentom masti.

Novac. Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje. Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosjetljivost, nervoza, manjak sna.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info