Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Pomračenje i pun Mjesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete. Od ovog perioda moguće su promjene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija, jer okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu.

Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana pogotovo ako vi, kao što umijete, budete dolivali ulje na vatru. Ono što je odlično jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Ljubav. Ovnovi ponovo posjeduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom, ali isto tako ponovo posjeduju i impulsivnost, ratnički duh i izbrzanost. U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni dio, a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi.

Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja, dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem.

Slobodni Ovnovi, lijep period da krenete u ljubavnu akciju. Ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

Hrana. Evidentno je da vam se vaša snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom, bar kada je ishrana u pitanju, brzinski obroci s nogu, jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

Novac. Neplanirani troškovi u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje. Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info