Lav: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Povratak Saturna u vaše polje obaveza kao i pomračenje i pun Mjesec, koji se dešavaju u ovom polju, govore o gomilanju, ali i o vašoj trenutnoj nemogućnosti da se sa situacijama uhvatite ukoštac na pravi način.

Po mnogim pitanjima trenutno kasnite i, umjesto da se bavite njima, vi se ili sklanjate, povlačite ili sve ostavljate „za sutra“. Koliko god da je psihički pritisak sada izražen kod vas, ipak je moguće napraviti presjek, dovesti sebe u red i pokrenuti se. Ne propuštajte priliku da napravite korjenite promjene.

Ljubav. Nekako nam se kod vas sada stvari uvijek svode na isto – nije problem u emotivnom partneru već u vama. Čak i da vam odnos funkcioniše potpuno mirno i bez ikakvih trzavica, ono što vam je u glavi ne možete da zanemarite i ne uspijevate sa time da se izborite.

Pitanje je da li ste vi sada spremni da se istinski suočite sami sa sobom, a dokle god to ne uradite i ne budete prvo prema sebi iskreni, dotle će i postojati sve to što vas iznutra koči.

Slobodni Lavovi, nisu problem nova poznanstva, jer ih može biti, problem je u tome što vam je u glavi neko koga niti možete da sklonite niti znate šta sa njim da radite.

Hrana. Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mliječnim proizvodima – mladom siru, kiselom mlijeku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

Novac. Koliko god da zarađujete, trenutno niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Zdravlje. Sem nervoze, uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info