Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Baš tamo gdje žurite, zakasnićete sigurno. Baš tamo gdje ulažete najviše truda, imaćete najviše prepreka. U ovoj sedmici će se od vas zahtijevati da se prilagodite iako vam do tog prilagođavanja nimalo nije.

Osjećate se nesigurno i shvatate da je vrijeme da preispitate i svoje poteze iz prethodnog perioda i odluke, ali i da napravite neke drugačije poteze nego do sada. Ukoliko ste privatnik, vi ćete proći nešto jednostavnije kroz ovu sedmicu, iako ćete i vi imati svoje zastoje koje morate rješavati u hodu.

Ljubav. Povratak Saturna u vaš znak i polje ličnosti i pun Mjesec i pomračenje, koji se ove sedmice dešavaju u istom polju, govore o tome da Jarčevi vrlo ozbiljno moraju da sagledaju svoje emotivne relacije, da uvide da li i šta mogu promijeniti nabolje i da se oko svega zdušno potrude.

Ni ova sedmica, a ni naredni period, nisu lagani za vas. Možete napraviti promjenu, ali morate biti pažljivi – ukoliko budete previše nagli i impulsivni, tvrdoglavi, samo možete dodatno pogoršati stvari.

Slobodni Jarčevi, postoje neke ljubavne šanse kroz posao. Takođe, moguća je obnova kontakta sa bivšim partnerom ili nekim iz prošlosti.

Hrana. Riba, bilo riječna ili morska, u svim oblicima i na sve načine, najbolja je hrana za vas u ovom periodu. Izbjegavajte meso i više se okrećite povrću. Karfiol, tikvice, patlidžan, kupus, brokula, šparoge plus zelenolisno povrće, neka budu na vašem meniju što češće.

Novac. Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje. Osjetljiv je stomačni dio. Pojačana nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info