Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Iako imate osjećaj da u mnogim stvarima kasnite, ipak će se na kraju pokazati da stižete baš u pravom trenutku. Kočnice sa kojima se u ovim danima susrećete imaju svog smisla, a uostalom one će biti prisutne samo u početnoj fazi – već nakon toga imate ogromnih prilika da realizujete ono što želite.

Nečija podrška vas baš u ovoj sedmici može izuzetno pogurati u onom pravcu koji je pravi za vas. Imate uticajne prijatelje kojima je sada u interesu da vam omoguće da napredujete.

Ljubav. U posljednje vrijeme ste skloni da, iako iz najbolje namjere, napravite grešku ili povučete potpuno pogrešan potez prema voljenoj osobi. Što više budete planirali i kalkulisali, već su šanse da se sapletete – jedino što vam u ovom periodu ide u prilog jeste što emotivno, srcem osjećate partnera.

Zato nemojte funkcionisati iz glave, nego iz duše. Na taj način postoji velika šansa da napravite prave i pozitivne pomake sa osobom koju volite.

Slobodne Djevice, šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

Hrana. I dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osjećaj težine i nadutosti.

Novac. Nema većih turbulencija na polju finansija, osim ako vi ne budete previše opušteni.

Zdravlje. Provjerite vid. Blage stomačne tegobe, najvjerovatnije zbog preosjetljivosti i nervoze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info