Bik: Sedmični horoskop za period od 29.06.2020. do 05.07.2020.

0

Posao. Bikovi u ovoj sedmici mogu riješiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja, ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubjedljivi i sposobni.

Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vrijeme je da svoje ideje i prijedloge, vezane za posao, pokrenete.

Ljubav. Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni? Pa i ne. Ali, kao da ste sami sa sobom riješili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme.

Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. Međutim, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi, uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti.

Slobodni Bikovi, prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo, komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

Hrana. Trebaće vam energetski jača hrana, jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cijele sedmice. Preporučuje vam se više svježeg povrća, mesa i ribe, a od mliječnih proizvoda sir i kiselo mlijeko, koje možete lijepo kombinovati sa salatama.

Novac. Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje. Alergije. Potrebna vam je umjerena fizička aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info